INIKA BIRŪS MINERALINIAI AKIŲ ŠEŠĖLIAI, Pink Fetish

18.50

SKU: NESP0010
Availability: 17 In Stock
Share:

INIKA Organic mineraliniai akių šešėliai turi šviesą atspindinčių savybių, apsaugo odos drėgmę, nuramina odą, turi antiseptinių savybių, apsaugo nuo saulės spindulių. Sudėtyje: Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxide, Boron Nitride. *Certified Organic. Naudojimas: pirštais ar šepetėliu padenkite vokus, pasklaidykite su suliejimo šepetėliu. Venkite ,,šluojančio” judesio šepetėliu.

Turime (galime užsakyti)

Privalumai:
1. Turi šviesą atspindinčių savybių, kurios padeda sukurti švytinčios odos efektą
2. Apsaugo odos drėgmę, garantuoja ilgą makiažo išlikimą
3. Apsaugo ir nuramina odą, turi antiseptinių savybių, apsaugo nuo saulės spindulių

Veikliosios medžiagos:
1.Žėrutis
2.Geležies oksidai
3.Cinko oksidas

Naudojimas:
1. Ilgai išliekančiam išraiškingam ir prabangiam įvaizdžiui sukurti pagrindui naudokite INIKA kompaktinius mineralinius akių šešėlius. Taip pat gali būti naudojami – INIKA sertifikuotas organiškas maskuoklis, šviesą atspindintis kremas ar kreminiai akių šešėliai.
2. Padenkite vokus pirštais ar INIKA veganišku šešėlių šepetėliu. Jeigu naudojate šepetėlį, švelniai jį spauskite prie šešėlių, paimkite priemonės. Siekiant tolygiai paimti šešėlių, švelniai tapšnokite šepetėliu per dangtelio kraštą. Taip nupurtysite šešėlių perteklių. 3. Padenkite šešėliais vokus ir pasklaidykite su INIKA veganišku suliejimo šepetėliu.

INIKA Organic Profesionalo patarimas: Venkite ,,šluojančio” judesio šepetėliu, taip nuvalysite pigmentą nuo odos. Visada tapšnokite ir spaudžiamaisiais judesiais padenkite šešėlius, taip išgausite ryškiausią įvaizdį.

Sudėtis: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Boron Nitride. *Certified Organic

Prekės ženklas

INIKA

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.